راهپیمایی 22 بهمن ، نشانگر وحدت و وفاداری مردم به نظام

شرکت هر یک از افراد در راهپیمایی 22 بهمن تیری بر قلب دشمنان نظام و اسلام است .

امام خمینی (ره) در طول حیات پر برکت خود سه استراتژی مهم را ترسیم و برای تکمیل و عرضه آن تلاش کرد، اولین استراتژی حضرت امام (ره) حفظ اسلام از طریق بازگشت به اسلام ناب محمدی بود و ایشان تنها راه برون رفت مسلمین از مشکلات را بازگشت به اسلام مکتبی تشخیص داد.

 اسلام مورد نظر امام یک اسلام فرا نهادی است؛ چراکه ایشان ظرفیت های نهادهای نهفته در اسلام را فراتر از زندگی فردی می دید و از آنها برای اقتدار اسلام استفاده می کرد.
 امام راحل، اسلامی را به ما معرفی کرد که جهان شمول و مرزهای آن نه جغرافیایی بلکه عقیدتی است، اگر امروز حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و همه سرزمین هایی که محرومین و مظلومین و مسلمانان در آن هستند در دستور کار نظام جمهوری اسلامی ایران است و به برکت این نگاه جهان شمول امام خمینی(ره) است و رسیدن به این اسلام که هم عزت و اقتدار دارد و هم برنامه کامل زندگی فقط در بازگشت به اسلام مکتبی و ایجاد نظامی است که بتواند این شرایط را فراهم نماید.

 در نگاه امام (ره) ، اسلام دینی اجتماعی است که باید در زندگی آحاد مردم نمود عینی داشته باشد؛ یعنی علاوه بر جنبه های تربیتی فردی ، جنبه های اجتماعی آن نیز اقتدارآفرین است . نماز جمعه و جماعات و استفاده از ظرفیت های عظیمی چون حج و امر به معروف و نهی از منکر و تولی و تبری در این حوزه قابل طرح است که امام خمینی(ره) این ظرفیت ها را احیاء و نقش سیاسی، عبادی، اجتماعی آن را توسعه داد وامروز می بینیم پایه هایی که امام خمینی(ره) برای ایجاد نظام اسلامی طرح ریزی نمود تماماً منبعث از قرآن و احادیث و سیره ائمه (ع) بوده است.

 حضرت امام خمینی(ره) بارها فرمودند پشتیبان ولی فقیه باشید تا به کشور شما آسیبی نرسد؛ چراکه حفظ ولایت فقیه و پشتیبانی از ولایت امر مسلمین ضامن حفظ نظام اسلامی است پس یکی از رمزهای موفقیت و استمرار نظام اسلامی حفظ این جایگاه است و باور اینکه وقتی کسی در این جایگاه قرار گرفت امر او در جزئی ترین مسائل زندگی لازم الاجراست.

اگر می بینیم امروز کشورمان از تمامی بلایایی که ناشی از تحریم های خارجی و توطئه های دشمنان داخلی و خارجی است به سلامت عبور کرده ناشی از این تفکر با اخلاص امام (ره) و دقت نظر ایشان در پایه ریزی این حکومت بوده است که تا امروز از برکات آن برخوردار هستیم.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی مردم را در حفظ نظام مساوی با حفظ ولایت فقیه می داند و از این دو به عنوان ارکان حفظ نظام اسلامی یاد می کند. ایشان با طرح موضوع امت اسلامی نظرات بسیار مفصل و دقیقی را مطرح نمودند و می فرمایند باید تلاش بشود که امت اسلامی از استضعاف نجات پیدا کند، وقتی مستکبرین و دشمنان تلاش می کنند تا با تبلیغات منفی کاری کنند که جامعه اسلامی خودش را ضعیف بپندارد ما باید تلاش کنیم که این حربه را از دشمن بگیریم و ایمان بیاوریم که وقتی امت واحد باشیم قدرتی پیدا می کنیم که در مقابل همه استکبار خواهیم ایستاد.

 حضور مردم در راهپیمایی ها بویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن نشانگر این مطلب است که مردم نسبت به انقلاب ،امام و رهبرشان وفادارند و حاضرند برای این امر تا پای جان بایستند. اگر امروز دشمن به خودش اجازه نمی دهد که علیه ما حرکتی کند علاوه بر توان بالای نظامی ما ،پشتیبانی مردم از نظام و ولایت و حضور آنها در عرصه های مختلف است.

 امام خمینی (ره) دائما به دولت مردان هشدار می داد که دولت اسلامی باید تلاش کند در درجه اول مردم را از وابستگی های اقتصادی نجات بدهد و به طبقات محروم جامعه توجه ویژه داشته باشد چرا که اگر ما وابستگی اقتصادیمان به خارج ادامه داشته باشد این وابستگی اقتصادی منجر به وابستگی اجتماعی ، سیاسی، فرهنگی و حتی نظامی می شود پس باید تلاش کنیم که اجازه ندهیم این وابستگی ها ادامه پیدا کند. اینکه از ابتدای پیروزی انقلاب هم امام راحل و هم مقام معظم رهبری بحث خود اتکایی و جهاد خودکفایی و تلاش برای خودکفایی در همه ابعاد مختلف جامعه را مطرح کردند به همین علت است و ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم که تمام تلاشمان را بکنیم تا از سرمایه هایی که در اختیارمان هست با صرفه جویی مراقبت کنیم تا خودکفایی را تحقق بخشیم.

 امام راحل وحدت را به عنوان رمز موفقیت در جامعه اسلامی مطرح کرد وحدتی که حضرت امام(ره) منظور نظر داشتند وحدت بین شیعه و سنی، وحدت بین همه اقوام و افراد در جامعه بود. امروزهمین وحدت در خارج می تواند مقابل همه زورگویی ها بایستتد و در داخل می تواند همه توطئه ها را خنثی نماید.

 نکته مهم دیگری که امام (ره) در راس نظام اسلامی مرتب آن را یادآوری می کرد حفظ آمادگی مادی و معنوی امت اسلامی و دولت اسلامی بود. آمادگی مادی با تشکیل ارتش بیست میلیونی به فرمان امام خمینی (ره) شکل گرفت که امروز حاصل آن توان بالای نظامی و انتظامی در کشور است. لیکن امام خمینی (ره) هرجا که از آمادگی مادی سخن می گفت از آمادگی معنوی نیز به عنوان یک آمادگی فراتر یاد می کرد و آن آمادگی درخودسازی،تقوا ، تهذیب نفس و تزکیه نهفته بود. یعنی زمانی که خودمان را از نظر تقوایی رشد بدهیم قطعا آماده هرگونه جانفشانی در راه ارزش های اسلامی می شویم و آنچه که باعث پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل دشمن تا دندان مسلح شد همین آمادگی معنوی بود که امام خمینی (ره) روح آن را در جامعه دمیده بود.

امام خمینی (ره) به عنوان یک استراتژیست بزرگ تاریخ معاصر تلاش کرد تا اضلاع بازگشت به اسلام ناب محمدی را در احیای تمام ظرفیت های نهفته در دین اسلام و حفظ اسلام را در عصر حاضر مترادف با حفظ نظام اسلامی و حفظ نظام را در سایه حفظ ولایت و حفظ امت اسلامی تفسیر و تحلیل نماید و انقلاب و نظامی را به یادگار گذاشت که امروز پس از گذشت 36 سال همچنان با رهبری داهیانه خلف صالح ایشان،حضرت آیه الله العظمی خامنه ای مد ظله العالی پرچمدار اسلام ناب محمدی در جهان است و امروز وظیفه ما این است که ببینیم در این مثلث استراتژی که امام رحمت الله علیه ترسیم کرده است در کجا قرار داریم تا بر اساس آن و پیروی از مقام عظمای ولایت امر بتوانیم دین خودمان را به این نظام مقدس ادا کنیم.